Dízel szívvel, lélekkel a Benedeczki Bosch Diesel Center Kecel bemutatkozik

A Benedeczki Műhely 1990-ben kezdte meg működését; mint gépjármű-villamossági szerviz, keceli székhellyel. Még ebben az évben akkumulátor nagykereskedéssel bővítettük tevékenységi körünket 1992-ben BOSCH Szerviz szerződést kötöttünk a Robert Bosch Kft-vel, és megvásároltuk az első Bosch MOT-250-es műszerünket. Ennek eredményeképpen megkezdtük a benzinbefecskendező és gépjármű klímarendszerek javítását. Az ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében 1998-ban a Bosch Dízeladagolás-technika javításával bővítettük tevékenységünket. Ez a terület folyamatos, és jelentős beruházásokat igényel a technika rohamos fejlődése miatt. Kelet Európában elsőként beüzemeltük a legkorszerűbb VP-29-30, VP44, CP1, CP2, CP3, Zexel VRZ, Bosch és Zexel adagolás-technika javításához szükséges speciális EPS-815 Dízelpadokat, (melyből műhelyünkben 4db is található), műszaki berendezéseket, célszerszámokat.

Naprakész információval, a korszerű javításhoz szükséges megfelelő felszereltséggel rendelkezünk, az Európai Bosch szervizhálózat legjobban felszerelt szervizei közé tartozunk. A szakembereink a Bosch bécsi, wernaui, plochingeni, berlini, budapesti oktatóközpontjaiban szerzik meg az elméleti ismereteiket. Egyedülállóak vagyunk Magyarországon abból a szempontból is, hogy nálunk dolgozik egyidejűleg a Bosch dizeltechnikusi és Bosch jetroniktechnikusi képesítéssel rendelkező szakember, Szőke István és Gubik László személyében

A filozófiánk a gyors, és teljes körű minőségi ügyfélkiszolgálás. A szolgáltatás, valamint az alkatrészek minősége alapkövetelmény a mai kiélezett piacon. Ezen elvárások teljesítéséért szoros együttműködés alakult ki a Robert Bosch Kft-vel. A Bosch cég termékei állnak a munkánk védjegyeként.

A dízel gépjárművek piaci részaránya gazdaságosságának és teljesítményének, komfortjának köszönhetően évről-évre bővül. A mai dízel gépjárművek javítása ma már szinte lehetetlen megfelelő mérőberendezésekbe, szerszámokba történő beruházás és fejlesztés nélkül. Az autójavítás technológiai feltételei, módszerei az utóbbi pár évben forradalmi változásokon mentek keresztül. Az objektív hibafeltárást és szabályozást csak a legkorszerűbb diagnosztikai műszerekkel lehet elvégezni. A fejlődő technológia a dízelmotorok és alkatrészeinek egyre hosszabb élettartama mindinkább a mechanikus szereléstől a diagnosztika felé tolódik el.

A dízel gépjárművek piacán csak azok a szervizek, kereskedők maradnak meg a versenyben, akik a fejlesztésekbe és a minőségi munkába beruháznak. A garázsszervizek ideje lejárt. A jövő csak egy olyan csapat tagjaként képzelhető el, mint a mi esetünkben a Bosch.

A cégünk üzletpolitikája:  „A szolgáltatás fontosabb, mint a nyereség, a nyereség nem cél, hanem a szolgáltatás eredménye." (Henry Ford)