Dízel szívvel, lélekkel a Benedeczki Bosch Diesel Center Kecel bemutatkozik

A Benedeczki Műhely 1990-ben kezdte meg működését, mint gépjármű-villamossági szerviz, keceli székhellyel. Még ebben az évben akkumulátor nagykereskedéssel bővítettük tevékenységi körünket. 1992-ben BOSCH Szerviz szerződést kötöttünk a Robert Bosch Kft-vel, és megvásároltuk az első Bosch MOT-250-es műszerünket.

Ennek eredményeképpen megkezdtük a benzinbefecskendező és gépjármű klímarendszerek javítását. Az ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében 1998-ban a Bosch Dízeladagolás-technika javításával bővítettük tevékenységünket. Ez a terület folyamatos és jelentős beruházásokat igényel a technika rohamos fejlődése miatt.

Kelet Európában elsőként üzemeltük be az akkor legkorszerűbb VP-29-30, VP44, CP1, CP2, CP3, Zexel VRZ, Bosch és Zexel adagolás-technika javításához szükséges speciális EPS-815 dízelpadokat,  műszaki berendezéseket, célszerszámokat.

Az elmúlt közel húsz év folyamatos technológiai fejlesztéseinek köszönhetően tudtuk szakmai színvonalunkat megőrizni a nagynyomású dízel befecskendezés területén is, és tudtunk egyéb nagy dízel rendszer gyártók, mint például a Denso auditált szervizévé válni. A dízel rendszer gyártók technológiai előírásait, valamint partnereink elvárásait a gyors és minőségi javításra Magyarországon egyedülálló méretű diagnosztikai gépparkunk segítségével vagyunk képesek teljesíteni.

Naprakész információval, a korszerű javításhoz szükséges megfelelő felszereltséggel rendelkezünk, az Európai Bosch szervizhálózat legjobban felszerelt szervizei közé tartozunk. A szakembereink a Bosch bécsi, wernaui, plochingeni, berlini, budapesti oktatóközpontjaiban szerzik meg az elméleti ismereteiket. Egyedülállók vagyunk Magyarországon abból a szempontból is, hogy nálunk dolgozik egyidejűleg a Bosch dízeltechnikusi és Bosch jetroniktechnikusi képesítéssel rendelkező szakember, Szőke István és Gubik László személyében.

A filozófiánk a gyors és teljes körű minőségi ügyfélkiszolgálás. A szolgáltatás, valamint az alkatrészek minősége alapkövetelmény a mai kiélezett piacon. Ezen elvárások teljesítéséért szoros együttműködés alakult ki a Robert Bosch Kft-vel. A Bosch cég termékei állnak a munkánk védjegyeként.

A dízel gépjárművek piaci részaránya gazdaságosságának, teljesítményének és komfortjának köszönhetően évről-évre bővül. A mai dízel gépjárművek javítása ma már szinte lehetetlen megfelelő mérőberendezésekbe, szerszámokba történő beruházás és fejlesztés nélkül. Az autójavítás technológiai feltételei, módszerei az utóbbi pár évben forradalmi változásokon mentek keresztül. Az objektív hibafeltárást és szabályozást csak a legkorszerűbb diagnosztikai műszerekkel lehet elvégezni.
A fejlődő technológia a dízelmotorok és alkatrészeinek egyre hosszabb élettartama mindinkább a mechanikus szereléstől a diagnosztika felé tolódik el.
A következő évek fejlesztéseivel a hidraulika irányába fordulunk. Célunk nem lesz más itt sem, mint a gyári vizsgálati és javítási technológia alkalmazásán alapuló magas szolgáltatási színvonal kialakítása.     

Történetünk évszámokban

 • 1990

  Szerviz megkezdi működését, mint gépjármű villamossági szerviz.
 • 1992

  Csatlakozás a Bosch szervizhálózatához - Bosch Service szerződés
 • 1998

  Bosch dízel adagolástechnika megjelenése a műhelyben.
 • 2001

  Bosch VP adagolók javításának megkezdése Magyarországon elsőként.
 • 2002

  Bosch Diesel Center szerződés megkötése Magyarországon elsőként
 • 2004

  Lucas EPIC adagolók javításának megkezdése
 • 2007

  Megtörténik az első Siemens szivattyú javítása műhelyünkben
 • 2010

  Bosch injektorok teljes körű javítása lehetővé válik.
 • 2013

  Bosch Test Workshop kinevezés
 • 2014

  Denso injektorok javítása megkezdődik – Denso Injector Repair megállapodás aláírása
 • 2019

  Műhelyünk megkezdi hidraulikaszivattyúk és hidromotorok javítását

Nézzen be műhelyünkbe